szerda, november 12, 2008

26

Most dél van. Másfél óra múlva lesz 26 éve, hogy világra jöttem. Az elôbb rohamoztak meg a kollégáim és kívántak boldog szülinapot. Attila, a szövegíró-felem is ma született, csak egy évvel késôbb, mint én. Még nem tudja, de majd kap tôlem egy pólót, valami rá jellemzô felirattal, amiben feszíthet. A hugom köszöntött fel elôször, köszi Tesó!

Amúgy ez a nap elég szarul indult. Alapból fel kellett kelni, de mivel nem akartam, jó sokáig kihúztam és végül fél 10-kor kimásztam az ágyból. Ez automatikusan magával vonta azt, hogy sokat fogok késni OG-bôl. Reggel óta tompán fáj a fejem. A postán sikeresen ráéreztem arra, hogy mikor melyik ablakhoz kell átmennem, ha még többet akarok várni. Aztán elindultam bicajjal melóba, csak kétszer ütöttek el majdnem. Elfeletettem feltenni a szemüvegem, ezért a csípôs délelôtti hideg szembeszélben szétkönnyeztem a szemeimet, fôleg miután menetközben belerepült valami.

Most a reklámmalomban vagyok, imitálom a munkát. Szerencsére nincs sok tennivaló, de még nincs vége a napnak, tehát még lehet ez is rosszabb.

...

Közben elmentem bédelni, meg költöttem pénzt, hogy jobban érezze magát a lelkivilágom. Vettem pulcsit. Meg pólót. Tisza mindkettô. Visszajöttem munkát mímelni, de közben kiderült, hogy már dolgozni is kell. Faszom... Pont ma!

(Haza akarok menni, pornót akarok rajzolni! Nem, nem pornóra akarok rejszolni, hanem pornót akarok rajzolni. Ez is egy olyan projekt, amit tavaly találtam ki és azóta is dolgozom rajta. Remélem jövô évben el tudom adni a munkáimat sok pénzért pornóproducereknek és színészeknek! Akkor lesz ám jó világom!)

Ez a kép is egy jelenleg futó fotós-projektem része. Ha minden jól megy január elsején mutatom be. Ez egy 26-os házszám.

Ma nagyon hiányzik valaki mellôlem...

Update: A kollegáim most köszöntöttek fel tortával meg pezsgôvel mindkettônket! Imádom a munkatársaimat!

9 megjegyzés:

Viki Frey - you know, Brizsit ;) írta...

Boldog szülinapot Zsutti drágám!
:*

...zsu... írta...

meg sem említetted, hogy felhívtunk éjjel londiból...vagy már nem is emlékszel? iszonyatosan sok boldogságot neked, drága barátom!

Névtelen írta...

Szívesen! Még sokszor ennyit:D

Névtelen írta...

Boldog születésnapot. Vedd úgy, hogy énekeltem is:)
Bea

zsutti írta...

Nagyon köszi mindenkinek!
Bocsi Zsu, a telefonhívást megtartom magamnak, csak az elsô számít. Annyi mindenkit felsorolhatnék még...

smilasol írta...

boldogot! a nap süssön rád sokáig. :o)

...zsu... írta...

rajtunk kívül még sokan hívtak más országból éjjel, csak azért, hogy felköszöntsenek? csak azért nem mi voltunk az elsők, mert időeltolódás van! :))))

zsutti írta...

NEm, valóban nem hívott fel más külföldről, de a hugommal nehezen versenyezhettetek volna, még az időeltolódás ellenére is, mert ő 2 perccel éjfél után megnyerte a versenyt:)

Névtelen írta...

Erről nagyon csúnyán lecsúsztam, de utólag is boldog születésnapot kívánok!