szerda, december 08, 2004

Belga buzi-e vagy?

A barátnőm, Ági Belgiumban van ösztöndíjjal 3-4 hónapig.Tök jól indult neki minden, rendesek voltak a kolitársai, a nem belgák is (spanyol, holland, iraki, török...). Mostanra viszont megváltozott a szitu.Mindenki bebunkult. A belgák is.Még csak nem is köszönnek, ezt én is tapasztaltam, mikor kint voltam. Legutóbbi emiljében írta, hogy a Buzi-Thomas (van a koliban egy Nem buzi-Thomas is, akivel jóban van) fél órában kifejtette neki, hogy ő (a magyar lány) nem európai. A spanyol lány ő igen, a holland csaj is, de ő csak egy magyar, nem európai, még köszönni sem muszály neki.
Tehát összegezve: egy buzi belga, aki a kibaszott Európai Unió központjában él, azt meri mondani a barátosnémnak és általa az összes magyar állampolgárnak, hogy nem európai! Nagyon felbőszít az ilyen! Először is, EU tagok vagyunk. Jó, talán ő lemaradt erről, bár kétlem, hogy nem tudná, ha a Híradóról lemaradt május 1-én, akkor is tudnia kell! Másodszor, még ha nem is lennénk EU tagok, akkor is Közép-Kelet Európában van a hazánk! Há' mit csinált ez földrajz órán? Volt neki olyan? Kinyitotta az Atlaszt? Látott már térképet? Lehet, hogy föciórán az Atlaszba rejtette a buzipornó magazinját és a hátsó sorban recskázott. Mi a tanulság ebből? Ne rejszolj tanítás közben, mert nem elég, hogy teniszkönyöked lesz és megvakulsz (mindenki ismeri a viccet remélem), emellett még seggbuta is maradsz!!! Harmadszor pedig szégyen gyalázat a világ összes homokosára nézve, hogy egy sorstársuk ilyet mer mondani. A farbatoszóknak nem jutott ki elég a kirekesztésből? Vagy ez már megszűnt és lehet másokat fikázni? Végül is lehet, hogy Buzi-Thomas csak divatból buzi, ma már ez is trendi dolognak számít. Lehet nem is tudja milyen az, ha valakit igazán seggbekúrnak. Itt konkrétan a lelki baszogatásról beszélek, mert amit ő elkövetett a barátnőm ellen, az az volt!
Nekem nincs bajom a buzikkal, amíg olyat nem akarnak tőlem, amit én nem. Ez egyszer már előfordult, de az csak egy tévedés volt. Most viszont kivetítem ellenérzéseim a Buzi-Thomas által képviselt csoportokra (buzik+belgák), és aszondom, hogy kapjátok be és fulladjatok bele a sós gecibe! Azért, mert ti belgák vagytok, meg az EU központjában laktok, mi meg csak hülye magyarok, akik utánatok futnak, még nem vagytok jobbak!Volt idő, mikor behugyoztatok, ha meghallottátok a "magyar" nevet! És ideje lenne megtanulni köszönni. Erre nem veritek a nyálatokat, mi? Remélem ezt valaki magával viszi a nagyvilágba és terjeszti. Főleg Belgiumban!
Egyébként meg, akinek nem inge, ne vegye magára!

Nincsenek megjegyzések: