csütörtök, szeptember 18, 2008

PITSChába

Itt ülök bent az irodában ötödmagammal, hajnali fél egykor a főnököm gépénél és videót vágok a ma, azaz csütörtök délután leadandó tenderanyaghoz. Pénteken prezi.

Egyébként ma már hivatalosan a jól megérdemelt szabadnapomat töltöm, amit kétszeri, hétvégén bent töltött időm miatt élvezek ki egészen jövő keddig. Hétvégén szüret lesz otthon, Ugodon. Megfogadtam, hogy nem leszek olyan részeg, mint tavaly, amikor behánytam az asztal alá, miközben a többiek ebédeltek és én nem emlékeztem rá (utólag mesélte el, azt hiszem anyu), de félek, hogy az elmúlt hetekben felgyülemlett feszültséget nem tudom másképp levezetni, csak egy kiadós bebaszással.

Most pedig egy klaszikusnak szánt beszólással nyilvánítanám ki őszinte érzéseimet a Kékekkel szemben - előre is bocs a nem diplomáshoz illő szóhasználatért:

Nincs annyi herém, amit ne raknék a szájukba!

Jóéjt!

2 megjegyzés:

Névtelen írta...

Nyugi teso!

En meg mar WC-re sem tudok egyedül menni, nemhogy gep ele ülni meg hasonlo finomsagok. Atlag 2 gyerek nezi vegig ahogy pisilek, mert nem lehet öket egyedül hagyni egy percre sem, es meg oda is viszem magammal. Marmint az illemhelyre...

Fel a fejjel

zsutti írta...

Jesszus, nem bírnám elviselni, ha a főnököm utánam jönne a wc-be vagy az accountok csurgatás közben faggatnának arról, hogy áll az X kampány!

Örülök, hogy hallok felőled!