kedd, május 13, 2008

Új videók

Amióta Mózes megvette a HD kameráját, rengeteg felvételt készítettünk és lassan minden adattárolási kapacitásunkat feléljük. Az van ugyanis, hogy a HD videó natív felbontása 1920x1080 px, ami azt eredményezi, hogy egy 5 perces felvétel kb. 1 gigabyte helyet foglal a vinyón... Van már ötletünk tárolásra, csak éppen abból van kevés, amiből meg kéne venni: pénz. Már nagyon várom, amikor a Blu-Ray technológia egyszerű halandók számára is elérhető lesz (úgy értem nem megy rá a gatyád, bugyid stb.) mert akkor nagyon kevés helyen tudunk majd nagyon sok adatot archiválni.

De ez most offtopic, következzen inkább két rövid videó, ami közös ténykedésünk gyümölcse. Először nézzetek be a konyhánkba, ahogy a "nagyon egészségtelen, de durván laktató" tojásos rántottát készítjük el 2 személyre. A másik videóra különösen büszkék vagyunk, mivel április 26-án leadta a magyar MTV (Music Television, fuck yeah!) a Partyzóna nevű műsorában
valamikor éjfél után, mint az Eclips3 Visual rövid produkciója. Okés, vágom, hogy nem ez a legnézettebb idősáv, én sem láttam élőben, mivel nincs TV az albérletben (nekünk tök fölösleges), de a tudat az nagyon boldogít. Ezúton is szeretnék köszönetet mondani Tominak, hogy felvette videóra a műsort és bedigitalizálja nekünk :) Amennyiben a videó jobb alsó sarkában található kis nyilas ikonra kattintasz, full screenben is megnézheted, sokkal jobb az élmény.

Helyezd magad kényelembe és 5, 4, 3, 2, 1...


How to cook a proper ham & eggs? from zsutti on Vimeo.


Fluffy clouds from zsutti on Vimeo.

4 megjegyzés:

Névtelen írta...

és további vicces adalékként tegyük hozzá, h MTV oldalról fricy bűvészkedett az anyagotokkal :D
btw egy vertikális tükrözés belefért volna a repülőgépes résznél ;)))
grat!

zsutti írta...

Valóban Fricy keze alá került az anyag, kicsi a világ:) Azért nem tükröztünk, mert akkor már a videó több részébe is illett volna valami kis "izé", csak a színeket bindzsiztük meg, hogy szebb és kontrasztosabb legyen. Majd buliban, az arra való.
Amúgy meg köszi:)

Névtelen írta...

nahát, milyen rendes srácok vagytok,h elpakoltok magatok után. :)

btw, a zacskóban a piros cucc mi volt?

zsutti írta...

Na igen, mi általában el szoktunk pakolni, hálistennek a konyha mindkettônknek SZENT hely:)

A piros cucc eredeti házi Csabai erôspaprika. Nagyon csínján kell vele bánni!