szombat, augusztus 09, 2008

Mínusz 11 ropi

Lejtőn lefelé 30-cal behúztam az első féket, mert a hátsó fékes kezemmel a táskámban matattam a szemüvegem után. Ennek megfelelően a bringám felágaskodott én meg a Nikonnal a nyakamban (!) előrebuktam és egy szép nagyot taknyoltam. A 11.000 Ft-os szemüvegem eltörött, a herémet bevertem csúnyán, amúgy köszi, jól vagyok... Lehetett volna rosszabb, ha mondjuk a fotómasina törik el, tehát most örülök. Azért ekkora amatőr húzásom rég volt...

3 megjegyzés:

Névtelen írta...

Bármennyire is vagyok fotóbolond, azért inkább a gépem törjön össze, mint a herém. Mielőbbi jobbulást és csak lassan a lejtőkön. Egyébként is, minek kellett Neked lejtőn menni? :o))

Viki Frey - you know, Brizsit ;) írta...

Mostmár kezd el számolni a 2008-as éved pereceléseit :D

zsutti írta...

pihe: a heréim nem törtek össze, egy lazább tökönrúgással volt egyenértékû, amit a nyeregtôl kaptam. Azért gurultam a lejtôn, mert elôtte feltekertem a hegyre:) Viccet félretéve, egy nagyszabású fotóprojekten (talán esszének is lehetne nevezni) dolgozom és szabadidômben Budapest utcáin cirkálok és lövöm a képeket.

Vikusz: igazság szerint már volt néhány taknyolásom idén (pl esôben szintén fejreálltam már, kamerával a hátizsákban) de azok nem voltak ilyen látványosak.